Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Αποστολές
Πληρωμές
Οδηγίες Αγοράς
Όροι Χρήσης
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 

 
Οδηγίες Αγοράς
 

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το κατάστημά μας με όποιον από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί :

 - Α. Μπορείτε να περάσετε ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ την παραγγελία σας, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.
Σημαντικό όμως είναι να έχετε επικοινωνήσει νωρίτερα ώστε να υπάρχει διαθεσιμότητα του προϊόντος όπως και να γνωρίζετε αν είναι δυνατό τον κωδικό του προϊόντος.
Η έδρα μας είναι: Γ΄Σεπτεμβρίου 2 - Ομόνοια Αθήνα ΤΚ: 10431 τηλ: 210 5243136

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ  - ΤΕΤΑΡΤΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ       : 08.30 - 17.00
                                  ΤΡΙΤΗ  - ΠΕΜΠΤΗ  - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   : 08.30 - 20.00

- Β. Παραγγελία on-line
Μπορείτε να κάνετε απευθείας την παραγγελία σας όλο το 24ωρο ενώ βρίσκεστε μέσα στο σύστημά μας, χρησιμοποιήστε το καλάθι αγορών και όταν ολοκληρώσετε τις επιλογές των προιόντων που θέλετε, μπείτε στο καλάθι αγορών. Θα σας ζητηθεί να ορίσετε τρόπο πληρωμής, τρόπο αποστολής και τα στοιχεία σας ( Ονοματεπώνυμο,διεύθυνση,τηλ.επικοινωνίας και e-mail ). Με την αποστολή της εντολής σας, θα ενημερωθήτε στο e-mail που έχετε καταχωρήσει, ενημερωτικό σημείωμα και σε διάστημα 24 έως 72 ωρών θα παραλάβετε τα προιόντα.

- Γ. Τηλεφωνικά
Εκτός από τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή πρότασή σας, μπορείτε να προχωρήσετε και στην παραγγελία των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

- Δ. Με e-mail
Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε την παραγγελία σας με e-mail στο:info@e-damaskinos.gr

Για Παραλαβές, από το κατάστημα, μπορείτε κατόπιν τηλεφωνικής συννενόησης να παραλάβετε και πέραν των ωρών λειτουργίας

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

* Η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τις τιμές κατά βούληση και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. 

Βάσει του ν. 2251/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την ΚΥΑ Ζ1-891/2013) σε κάθε σύμβαση από απόσταση, εάν ο πελάτης είναι φυσικό πρόσωπο (καταναλωτής) που καταρτίζει την πώληση για προσωπική χρήση κι όχι για την εξυπηρέτηση της ατομικής του δραστηριότητας (εμπορική, βιοτεχνική, ελευθέρια επαγγελματική κ.λπ.), τότε δικαιούται να υπαναχωρήσει από την πώληση εντός 14 ημερολογιακών ημερών, οι οποίες ξεκινούν από τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη, επιστρέφοντας το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής και τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών. 

Η εντός 14 ημερολογιακών ημερών αποστολή της ξεκάθαρης δήλωσης υπαναχώρησης, θα θεωρείται αρκετή για την εμπρόθεσμη άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.  

Η δήλωση αποστέλλεται εγγράφως στα ακόλουθα στοιχεία: 

Με συστημένη επιστολή προς την εταιρεία μας ή με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) στην διεύθυνση: info@e-damaskinos.gr.  

Τα προϊόντα επιστρέφονται με έξοδα του πελάτη.  

Θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εφόσον ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησής σας με οποιονδήποτε από τους ανωτέρω περιγραφόμενους τρόπους, θα λαμβάνετε επιβεβαίωση παραλαβής του ασκηθέντος δικαιώματος υπαναχώρησης.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει δεκτή η επιστροφή από υπαναχώρηση, είναι ότι θα πρέπει, τόσο το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία του να παραδοθούν στο κατάστημα μας στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του προϊόντος, χωρίς να έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, και φυσικά χωρίς φθορές στο ίδιο ή την συσκευασία του, η οποία (συσκευασία) θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.

 

Σε αντίθετη περίπτωση, το Kατάστημα μας δεν έχει καμία υποχρέωση να δεχθεί την επιστροφή του προϊόντος. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης εκ του άρθρου 4 § 10 ν. 2251/1994 δεν εφαρμόζεται:    

- Στις περιπτώσεις που το τίμημα των προϊόντων έχει καταβληθεί σε φυσικό κατάστημα  και ταυτόχρονα, αυτά έχουν παραληφθεί από     το φυσικό κατάστημα, καθώς η πώληση δεν θεωρείται ότι τελέστηκε από απόσταση. 

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί. Χρήση ενός προϊόντος συνιστά π.χ.: η εγκατάσταση, η θέση σε λειτουργία.

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ο πελάτης έχει  ορίσει ή σύμφωνα με τις προσωπικές του απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεώς τους είναι αδύνατο  να επιστραφούν με αποστολή.

- Στις περιπτώσεις που τα παραδιδόμενα προϊόντα είναι φορείς ήχου, εικόνας ή εικόνας και ήχου ή λογισμικού και έχουν αποσφραγιστεί από τη συσκευασία τους. 

- Στις περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραδίδονται δεν είναι κατάλληλα για επιστροφή μόλις αποσφραγιστούν για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής (π.χ. ξυριστικές / κουρευτικές μηχανές, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, κ.λπ.). 

 

Ο καταναλωτής θα πρέπει να διαχειρίζεται κάθε προϊόν, που παραλαμβάνει με τον τρόπο εκείνο που θα διαχειριζόταν και θα εξέταζε αυτό και σε ένα φυσικό κατάστημα, ώστε να διαπιστώνει τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη  λειτουργία του. Διαχείριση ενός προϊόντος, η οποία είναι διαφορετική από την ανωτέρω περιγραφή, δεν θα γίνεται δεκτή. Συνεπώς, ο καταναλωτής ενδέχεται να επιβαρυνθεί με τη μείωση της αξίας ενός προϊόντος, εφόσον η διαχείριση που έχει κάνει σε αυτό υπερβαίνει το αποδεκτό μέτρο.

 

Σε περίπτωση έγκυρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και με την προϋπόθεση ότι έχει επιστραφεί το προϊόν στην Εταιρεία, ο πελάτης θα λάβει ένα πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας με το τίμημα της πώλησης, το οποίο θα εξοφλείται από την Εταιρεία με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός εάν έχει συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη. Ρητώς συμφωνείται και ο πελάτης παρέχει ήδη την ανέκκλητη εντολή και συναίνεσή του προς τούτο, η  Εταιρεία να δικαιούται να παρακρατά  από το επιστρεφόμενο ποσό τα έξοδα επιστροφής, τα οποία βαρύνουν  τον πελάτη καθώς και τυχόν αποζημίωση σε περίπτωση καταστροφής, φθοράς ή βλάβης του προϊόντος ή απομείωσης της αξίας του προϊόντος οφειλόμενης σε ενέργειες του πελάτη.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
Banner Δεξι 1
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
Banner Δεξί 2
Banner Δεξί 3

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: Γ΄ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2  ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ   ΑΘΗΝΑ 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ  09.00-17.00

ΤΡΙΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  09.00-20.00

 

ΤΗΛ.ΑΝΑΓΚΗΣ

694-2959000

 


Copyright ® 2013 | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την

SSL Certificates