Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες

 

Πληροφορίες
Οδηγίες Αγοράς
Όροι Χρήσης
Ασφαλείς Συναλλαγές
Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται κατευθείαν στον proxy server της τράπεζας σε ασφαλές περιβάλλον
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

 
Όροι Χρήσης
 

Ο νέος Κανονισμός Γενικής Προστασίας Δεδομένων (GDPR), ο οποίος έιναι σε εφαρμογή από τις 25 Μαΐου 2018 αποτελεί και για τη χώρα μας, ένα αξιόπιστο ρυθμιστικό πλαίσιο για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και τη δημιουργία ενός πιο ασφαλούς πλαισίου λειτουργίας για την προστασία και διασφάλιση των προσωπικών σας δεδομένων.

Η προστασία των δικαιωμάτων των επισκεπτών και πελατών μας αποτελεί προτεραιότητα για τη μεταξύ μας επικοινωνία.

Με την πλοήγησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεδομένα συλλέγονται και επεξεργάζονται. Σε κάθε περίπτωση η χρήση τους πραγματοποιείται με ασφάλεια και αξιοπιστία τηρώντας απαρέγκλιτα τις νομοθετικές διατάξεις.

Δεδομένα χαρακτηρίζονται οι πληροφορίες που συλλέγονται και κατηγοριοποιούνται σε προσωπικού χαρακτήρα, με την έννοια της προσωπικής απόδοσης όπως πχ. Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων που μας χορηγείτε για τον σκοπό της ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Στοιχεία προσωπικών δεδομένων για την περάτωση των αιτημάτων παραγγελίας που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα χρησιμοποιούνται για τη μορφή της επικοινωνίας είτε τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής και με αποκλειστικό γνώμονα την άρτια διαδικασία ολοκλήρωσης των παραγγελιών σας συμπεριλαμβανομένων των ενδιάμεσων σταδίων που απαιτούνται για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

Η επιχείρηση ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ με κανέναν τρόπο ΔΕΝ δημοσιοποιεί, πωλεί, παραχωρεί ή ανταλλάσσει τα προσωπικά στοιχεία και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Για την ασφάλεια των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, το Kατάστημα μας χρησιμοποιεί το ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών ProxyPay Secure Online Payment της Τράπεζας Eurobank.

Με αυτόν τον τρόπο, για αγορές με πιστωτική μεταφέρεστε αυτόματα σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ProxyPay της Τράπεζας Eurobank. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit.

Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας μεταφέρονται κρυπτογραφημένα απευθείας προς την τράπεζα, χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στο ηλεκτρονικό μας Κατάστημα. 

Η Εταιρεία συνοδεύει τα προϊόντα που διαθέτει μέσω της Ιστοσελίδας της με τις σχετικές εγγυήσεις κατασκευαστών, όπου τέτοιες εγγυήσεις υφίστανται. Η Εταιρεία δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν εμφανίζει ελάττωμα το οποίο καλύπτεται από εγγύηση, η αποστολή του προϊόντος προς επισκευή στην έδρα της Εταιρείας μας και ή στην αντίστοιχη Αντιπροσωπεία, καθώς και εν συνεχεία η παραλαβή του εν λόγω προϊόντος, θα πραγματοποιείται με επιβάρυνση του πελάτη.

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία του καταναλωτή, και υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας.

Εύρος Τιμών
Από:  Μέχρι:
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
Banner Δεξι 1
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα

  ή στο ΚΙΝΗΤΟ 

 694-2959000


 

Copyright ® 2013 | Κατασκευή Ιστοσελίδων & Φιλοξενία Ιστοσελίδων απο την

SSL Certificates